Geüpdatet: 28 Mei 2024

Loopauto aanbieding kopen?

Tot 35% korting op alle Loopauto's

Loopauto

Een loopauto is een fantastisch hulpmiddel voor kinderen die net beginnen met lopen. Met behulp van loopauto’s kunnen kinderen op een veilige en speelse manier oefenen met lopen. Kinderen zien dit als een leuke manier van spelen, maar onbewust heeft het veel voordelen voor de ontwikkeling. Door de goedkope deals kun je nu ook voor jouw kind een mooie loopauto kopen.

Een loopauto gebruiken

Loopauto’s worden vaak gemaakt van hoogwaardig plastic of kunststof materiaal. De auto’s bestaan uit een zitje waar het kind op kan zitten of overheen kan staan. Aan de zijkanten zijn 4 wielen bevestigd waardoor de auto altijd stabiel is en goed kan bewegen. Aan de voorkant zit een stuur dat het kind zelf kan besturen.

Loopauto’s bieden veel ondersteuning tijdens het lopen. Het kind moet namelijk zelf lopen om de auto vooruit te krijgen. Dit is dus een manier om kinderen te stimuleren om zelfstandig te lopen. De auto’s bieden veel ruimte zodat de benen vrij kunnen bewegen. Daarnaast zijn de auto’s erg stabiel waardoor kinderen niet om kunnen vallen. Wanneer kinderen stoppen met lopen, komen ze automatisch terecht op het zitje van de auto en dus niet op de grond.

Loopauto’s voor ieder kind

Loopauto’s zijn al beschikbaar voor kinderen vanaf 1 jaar. De auto’s zijn in verschillende kleuren en stijlen beschikbaar. Je maakt jouw kind dus ook blij met een auto in zijn/haar favoriete kleur. Door de scherpe aanbiedingen kun je een loopauto ook als een cadeau geven. Een goede sale aanbieding heeft nog steeds altijd de hoogste kwaliteit is compleet veilig voor kinderen.

Lees meer
Filter direct op merk: VTech

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer loopauto aanbiedingen
Bekijk ook