Geüpdatet: 22 Juni 2024

Bijtring aanbieding kopen?

Tot 25% korting op alle Bijtringen

Bijtringen kopen & deals

Bijtringen helpen jouw baby wanneer hun tandjes aan het doorkomen zijn. Als de tandjes van de baby doorkomen, dan kan dit voor wat pijn en jeuk zorgen. Door een bijtring te hebben, kan de baby zijn energie kwijt op de bijtring. Hij bijt dan rustig op deze ring, wat fijn is voor de baby.

Verschillende soorten bijtringen

Er zijn verschillende soorten bijtringen die fijn zijn voor de baby. Ook kunnen er binnen één bijtring verschillende materialen voorkomen. Zo zijn er bijtringen die gevuld zijn met gel, water of lucht. Deze verschillende inhouden geven allemaal een ander gevoel aan de baby zijn mondje.

In de koelkast

Heeft jouw baby last van zijn doorkomende tandjes? Leg de bijtring dan even een halfuurtje in de koelkast. Als de baby de ring vervolgens in zijn mond stopt, dan kan dit lekker verlichtend werken. Dit is zeker aan te raden wanneer het tandvlees van jouw baby extra rood of gezwollen is. Je zult zien dat je baby vaak grijpt naar de bijtring en er blij van wordt.

Designs en modellen

In ons assortiment hebben we allerlei verschillende bijtringen. Je kunt een bijtring uitkiezen die helemaal bij jouw wensen past. Sommige ringen zijn wat groter en zwaarder dan de andere. Ook zijn er verschillende kleuren en vormpjes beschikbaar.

Aanbiedingen en sale

Wij bieden altijd goede bijtringen aan en zorgen met onze aanbiedingen ervoor dat je ze ook goedkoop kunt aanschaffen. Wij hebben bijtringen van verschillende merken waardoor er altijd wel een ring bijzit die volledig naar jouw wensen is. Ga jij voor een rubberen of een houten bijtring? Of heb je liever een bijtring in de vorm van een knuffel? Het kan allemaal en jouw baby kan hier fijn van genieten.

Lees meer
Filter direct op merk: TRIXIE - Fisher-Price

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+
Laad meer bijtring aanbiedingen
Bekijk ook