Geüpdatet: 25 Mei 2024

Lattenbodem aanbieding kopen?

Tot 71% korting op alle Lattenbodems

Lattenbodems

Lattenbodems is de meest gebruikte soort beddenbodem. Hier is een goede reden voor. Een lattenbodem speelt namelijk een belangrijke rol bij het slaapcomfort. Daarnaast is een lattenbodem ook relatief goedkoop. Met de goedkope aanbiedingen kun je nu jouw slaapcomfort drastisch verbeteren.

Het belang van goede lattenbodems

Een lattenbodem is de bodem van het bed waarop het matras komt. Een goed matras is erg belangrijk, maar deze moet wel gecombineerd worden met een stevige lattenbodem. De lattenbodem zorgt namelijk voor veerkracht wanneer je slaapt. Dit zorgt ervoor dat je je comfortabel kunt bewegen in bed. Een lattenbodem is gemaakt van meerdere latten en is erg stevig. De bodems kunnen over het algemeen veel gewicht dragen.

Verstelbare lattenbodem

Een normale lattenbodem biedt overal evenveel ondersteuning. Wanneer je rugklachten of nekklachten hebt, wil je op bepaalde plekken meer ondersteuning. Een elektrische verstelbare lattenbodem is dan een goede oplossing. Je kunt dan handmatig bepaalde delen van het bed hoger maken waardoor je meer ondersteuning creëert. Je kunt hiermee ook snel rechtop zitten, waardoor in- en uitstappen een stuk eenvoudiger wordt.

In alle maten

Lattenbodems moeten dezelfde maat hebben als het bedframe. De bodem moet namelijk precies in het bed passen. Daarom zijn er bodems in alle maten in de aanbieding. Voor ieder bed kun je dus een goede deal scoren. In combinatie met een goed matras kan een lattenbodem zorgen voor een heerlijke nachtrust. In de sale zijn lattenbodems van verschillende merken verkrijgbaar.

Lees meer
Filter direct op merk: Beco - Leen Bakker

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
 
Uitgelicht
Beco Schotellattenbodem met motor Mediflex module motor Perfecte lichaamsvormaanpassing, drukvermindering en een ideaal bedklimaat (1 stuk)
€999.00
€586.66
Laad meer lattenbodem aanbiedingen