Geüpdatet: 17 September 2021

Fietsverlichting aanbieding kopen?

Tot 55% korting op alle Fietsverlichting

Fietsverlichting kopen en deals

Fietsverlichting is heel erg belangrijk als je gaat fietsen. Wanneer het donker is moet je namelijk jouw licht aan doen op de fiets. Je hebt een voorlicht en een achterlicht nodig als je gaat fietsen.

Soorten fietsverlichting

Er zijn verschillende soorten fietsverlichting te krijgen. Sommige verlichting is heel erg klein, waardoor ze maar een klein lichtje afgeven. Ook heb je grotere verlichting, die veel meer licht afgeven. Hoe groter het licht, hoe meer profijt je natuurlijk zelf van het licht hebt. Ook kunnen omstanders jouw beter zien als je een groter licht hebt.

Dynamo of verlichting met een batterij

De verlichting kan met een dynamo worden aangestuurd of met een batterij. Als je verlichting hebt met een batterij, betekent dit dat jouw licht het altijd zal doen totdat de batterij opraakt. Bij dit soort verlichting kan je de batterij vaak vervangen waarna je weer plezier kunt hebben van jouw verlichting.

Je kunt ook gebruiken maken van een dynamo. Zodra je gaat trappen, gaat het licht op jouw fiets ook aan. Dit is heel erg handig, want daardoor doet jouw licht het altijd en heb je niet halverwege je fietstocht opeens last van een lege batterij. Wat wel een beetje onhandig is aan deze manier van verlichting, is dat je ietsjes zwaarder moet trappen. De dynamo wordt namelijk opgewekt aan jouw wiel.

Sale en aanbiedingen

Wij hebben veel verschillende soorten fietsverlichting, allemaal voor een goede prijs. Wij hebben vaak aanbiedingen waardoor je de verlichting goedkoop bij ons online kunt bestellen. Hierdoor heb je hele goede fietsverlichting, zo bij jou thuis bezorgd.

Lees meer
Filter direct op merk: Lezyne

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
 
Uitgelicht
AXA Greenline 50 Fiets Koplamp - 50 lux - USB - LED
€58.49
€34.73
Laad meer fietsverlichting aanbiedingen