Geüpdatet: 30 Mei 2024

Fietsmand aanbieding kopen?

Tot 14% korting op alle Fietsmanden

Wij Nederlanders houden van fietsen en kunnen echt niet zonder. Boodschappen doen we met de fiets, avondje stappen ook met de fiets of gewoon even je hoofd leegmaken stap maar op de fiets en gaan! Omdat een fiets dan ook multifunctioneel is, is een fietsmand een must have en dan ook niet te missen.

Het is een erg praktisch accessoires voor op de fiets voor zowel jongeren als volwassenen. Het zorgt ervoor dat je makkelijk wat extra spulletjes mee kunt nemen op de fiets. Of als je boodschappen hebt gedaan kun je de boodschappen makkelijk opbergen in de fietsmand.

Er is voor ieder wat wils. Er zijn zo veel verschillende modellen verkrijgbaar. Zoals van metaal, van stof of van riet zoals de traditionele manden. Ook is de optie beschikbaar om een fietsmand te kopen die je ook van je fiets af kunt halen. Zodat je de mand mee kunt nemen om spullen te vervoeren en als je weer weg gaat dan weer op de fiets te plaatsen en gaan.

Daarnaast kun je de meeste fietsmanden voor op het stuur plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het evenwicht in stand blijft en dat maakt het fietsen natuurlijk een stukje makkelijker. Maar het is ook mogelijk om de mand achterop te plaatsen. Dat licht voor ieder persoon natuurlijk anders en wat je eigen voorkeur is.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de fietsmand die bij jouw fiets past!

Lees meer
Filter direct op merk: Basil

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
Laad meer fietsmand aanbiedingen