Geüpdatet: 20 April 2024

Duimstok aanbieding kopen?

Tot 21% korting op alle Duimstokken

Duimstokken in jouw bezit krijgen?

Wil je duimstokken kopen om jouw klussen beter uit te gaan voeren? Dan moet je goed op gaan letten welke je aan wilt gaan schaffen. Deze vouwmeter komt namelijk in verschillende maten. Je kunt bijvoorbeeld gaan kijken naar een duimstok van een meter, maar ook langer. De duimstokken die je in de aanbiedingen kunt vinden kunnen jou helpen met het opmeten van hout, kunststof of metaal. Daarbij moet je wel rekening houden met wat je precies op gaat meten.

De duimstokken kunnen altijd in de aanbieding gekocht worden. Zo kun je zo goedkoop mogelijk tot een nieuwe duimstok overgaan en zorg je ervoor dat je direct weer met het klussen over kunt gaan. Het is belangrijk dat je dan wel gaat kijken welke maat je nodig hebt. Je wilt immers geen meting over moeten slaan omdat je niet verder kunt door een te kleine duimstok. Wel moet je er altijd rekening mee blijven houden dat je voor de grotere metingen beter op andere apparaten over kunt gaan voor meer nauwkeurigheid.

Als je de verschillende duimstokken in de sale gaat vergelijken kun je ook nog gaan kijken naar de extra accessoires. Zo kan er bijvoorbeeld ook nog een extra sleutelhangerring aan komen, zodat je hem eenvoudiger mee kunt nemen. Voornamelijk voor de kleinere varianten is dit een goede oplossing, omdat je hem dan altijd bij de hand hebt om te meten. Uiteindelijk bepaal je zelf hoe jij er het meeste uit gaat halen en gaat klussen.

Lees meer
Filter direct op merk: Sola - Stanley

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+