Geüpdatet: 30 Mei 2024

Buggy aanbieding kopen?

Tot 10% korting op alle Buggies

Een buggy koop je voor kinderen tot maximaal 15 kg of voor de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar. Een buggy is eigenlijk onmisbaar wanneer u uw kind wilt vervoeren. Een buggy is niet alleen geschikt voor in de lente en de zomer maar ook tijdens de winter dankzij handige accessoires die je kan bestellen. Helaas zijn ze niet goedkoop en daarom helpen wij je daar graag mee met deze speciale aanbiedingen pagina. Wij verzamelen namelijk elke buggy aanbieding die wij online kunnen vinden. Op deze manier weet je zeker dat je niet teveel betaalt!

Er zijn diverse soorten buggy’s waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen uit een hypermoderne design buggy tot een basic buggy. De keuze hiertussen hangt af van het gebruik van de buggy. Het belangrijkste verschil zit in de zit- en liggedeeltes, de bijgeleverde accessoires en het materiaal waarvan de buggy gemaakt is. Er zijn buggy’s op de markt met een vaste of verstelbare zitting. Met een verstelbare zitting kan een zitgedeelte omgevormd worden tot een liggedeelte zodat je kindje onderweg lekker even kan slapen. Daarnaast is er keuze uit buggy’s met vaste wielen of buggy’s met zwenkwielen. Deze laatste optie zorgt voor een veel hogere wendbaarheid.

Wat verder van belang kan zijn, is het gewicht van de buggy. Er zijn lichtgewicht buggy’s die ideaal zijn als je op een bovenverdieping woont of de buggy aan de fiets hangt. Als je twee kinderen in een buggy wilt vervoeren kan dat ook, hiervoor heb je de tweeling of duo buggy. Daarnaast is het goed om naar de accessoires voor buggy’s te kijken, deze je goed kunt gebruiken om je kind te beschermen tegen weersinvloeden. Denk hierbij aan een voetenzak, een regenhoes of een parasol. Daarnaast zijn accessoires als een handige boodschappenmand en een omkeerbare duwbeugel interessante opties.

Lees meer
Filter direct op merk: Xadventure - Topmark

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
Laad meer buggy aanbiedingen