Geüpdatet: 24 Juli 2024

Bokszak aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Bokszakken

Bokszakken kopen en deals

Bokszakken kun je thuis ophangen of in de sportschool gebruiken. Als jij echt van boksen houdt en veel wilt trainen, dan is een bokszak wel heel erg handig. Het enige wat je hoeft te doen is hem op te hangen en dan kun je er meteen gebruik van maken.

Lengtes bokszakken

Er zijn verschillende soorten bokszakken. De meeste bokszakken zijn tussen de 100 cm en 180 cm lang. Er zijn ook nog maten die daar tussenin vallen. Je kunt dus precies een bokszak kiezen van een lengte waar jij veel plezier van gaat hebben. Het ligt maar net aan welke trainingsdoeleinden jij hebt als je op zoek gaat naar een goede bokszak voor jou.

Wat ga je er mee doen?

Als je gaat slaan op de bokszak, dan is het het beste om een goed gevulde bokszak te kiezen zodat hij niet zomaar overal heen zwaait. Je kunt het beste dan kiezen voor een zak van 100 cm tot 120 cm.

Ga je vooral veel trappen? Dan kun je het beste kiezen voor een wat grotere bokszak, van bijvoorbeeld 150 cm of 180 cm. Doordat de hoogte dan wat langer is, zal hij minder gaan zwaaien en uitzwenken dan een kleine bokszak.

Aanbiedingen en deals

Wij hebben veel verschillende bokszakken in ons assortiment. Ook hebben wij veel aanbiedingen waardoor je de zakken al voor een goedkope prijs kunt aanschaffen. Hierdoor kun je makkelijk de bokszak thuis laten bezorgen en hoef je er dus niet mee te zeulen van de winkel naar jouw huis.

Lees meer
Filter direct op merk: Avento

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
Laad meer bokszak aanbiedingen