Geüpdatet: 20 Mei 2024

Werkhandschoenen aanbieding kopen?

Tot 59% korting op alle Werkhandschoenen

Werkhandschoenen kopen & deals

Werkhandschoenen zijn essentieel als je veel aan het klussen bent in jouw huis, in de tuin of voor andere hobby’s. Ze beschermen je handen namelijk extra goed. Ze komen in allerlei verschillende soorten en maten waardoor er altijd wel een perfecte werkhandschoen voor jou tussen zit.

Functies van de werkhandschoenen

Werkhandschoenen kunnen jou helpen tijdens het werk. Ben jij bijvoorbeeld veel in de tuin bezig? Dan kan zo’n handschoen jou helpen om in de aarde bezig te zijn zonder jouw handen te beschadigen en vies te maken.

Moet jij vaak het water in met jouw handen, om bijvoorbeeld jouw aquarium of vijver schoon te maken? Dan kun je dit ook met waterdichte werkhandschoenen doen. Je handen blijven hierdoor goed beschermd.

Warme handen

Krijg jij snel koude handen als je buiten aan het werk bent? Dan kun je ook werkhandschoenen kiezen die extra warm zijn. Er zijn bijvoorbeeld thermo handschoenen die helpen om jouw handen warm te houden als je buiten aan het werk bent in de winter.

In ons assortiment hebben wij ontzettend veel verschillende werkhandschoenen voor heel veel verschillende functies. Hierdoor heb je altijd een goede handschoen voor de activiteit die jij gaat doen.

Werkhandschoenen in de sale

Er zijn verschillende goede merken die deze handschoenen aanbieden. Wij hebben altijd mooie aanbiedingen waardoor je de handschoenen al goedkoop bij jou thuis bezorgd kan krijgen. Je zult zien dat je ze in veel verschillende situaties kan gebruiken. Je kunt de handschoenen in de tuin gebruiken, tijdens het klussen of tijdens het schoonmaken. Of je nou voor een soepele werkhandschoen gaat waarmee je lekker flexibel bent, of een stevige handschoen die jou goed beschermd: het is altijd handig om een goede werkhandschoen te hebben.

Lees meer
Filter direct op merk: M-Safe

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 1
€ 1 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
 
Uitgelicht
FIAP 1703 Vishandschoen Natuurlatex Maat (handschoen): 10 1 stuk(s)
€20.99
€10.99
Laad meer werkhandschoenen aanbiedingen