Geüpdatet: 18 Juni 2024

Traphekje aanbieding kopen?

Tot 35% korting op alle Traphekjes

Vanaf het moment dat hij of zij kan kruipen ligt de wereld voor je kindje open. Jammer genoeg hebben kinderen nog geen beeld van wat wel en niet gevaarlijk is in huis. Een val van een trap kan vervelend aflopen, en daarom is een traphekje een uitstekende investering als je kindje je huis begint te ontdekken. Deze hekjes klappen of rollen in of scharnieren, zodat volwassenen ze gemakkelijk kunnen passeren - maar ze zijn niet te openen door kinderen. Een stevig traphekje beschermt jouw kind - en trouwens ook honden – tegen een val.  Het kan ook gebruikt worden om gelijkvloerse delen van de woning (zoals de keuken of garage) ontoegankelijk te maken.

Hoe werkt een traphekje

Een traphekje sluit het trapgat of een andere doorgang in je huis af voor jonge kinderen. Een traphekje van goede kwaliteit is niet door kinderen te openen en er kan ook niet overheen geklauterd worden. Tegelijkertijd kan jij het met één hand bedienen, zodat naar een andere verdieping gaan met je kind of spullen in je arm geen enkel probleem is. De sloten van traphekjes hebben vaak twee handelingen nodig om te openen: makkelijk voor volwassenen, niet te bedienen door kinderen.

Welke soorten traphekjes zijn er

Er zijn verschillende soorten traphekjes. Elk daarvan heeft zijn eigen voordelen en nadelen op het gebied van veiligheid en uitstraling.

  • Houten traphekjes met tralies zijn stevig en betaalbaar, en hebben een fijne uitstraling.
  • Traphekjes van metaal zien er wat minder gezellig uit, maar zijn bijzonder stevig.
  • Oprolbare traphekjes zijn gemaakt van stevig textiel en erg compact, en daardoor ook geschikt voor smallere trapgaten. Lange of sterkere kinderen kunnen soms deze hekjes omlaag trekken.

Makkelijk te monteren en gebruiksvriendelijk

Traphekken zijn inschuifbaar of inrolbaar en daardoor geschikt voor bijna elk formaat trapgat. Ze bevatten een handige en innovatieve sluiting die jij makkelijk met één hand kunt openen, maar die veilig is voor jonge kinderen. Traphekjes zijn makkelijk te monteren met behulp van schroeven, en de metalen bevestigingspunten zijn erg solide.

Lees meer
Filter direct op merk: Safety 1st

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer traphekje aanbiedingen