Geüpdatet: 15 April 2024

Teenslippers aanbieding kopen?

Tot 47% korting op alle Teenslippers

Als de zomer voor de deur staat dan kun je de welbekende teenslippers zeker niet missen. Ze zijn lekker makkelijk om aan te doen en lekker luchtig. Dat is precies wat je wilt hebben op zo een warme zomerdag.

Er zijn zo veel verschillende teenslippers voor zowel vrouwen als mannen, het assortiment is erg ruim. Ook voor verschillende gelegenheden zijn er teenslippers te vinden. Zo zijn er teenslippers voor in huis, teenslippers voor op het strand en teenslippers voor het wandelen. Elk een andere functie en daardoor dus ook een verschil in model en materiaal.

Het materiaal van de teenslippers hangt af van wat voor soort teenslipper het is. Als je bijvoorbeeld strand teenslippers hebt dan is het materiaal waarschijnlijk van rubber en/ of plastic. Waar als je teenslippers voor het wandelen hebt dan wordt er meestal gebruik gemaakt van rubber in combinatie met leer, een stevige zool en een zachte voetbed.

De meeste teenslippers zijn dan ook niet bedoeld om lange afstanden mee te lopen. Wil je dat wel, zorg er dan voor dat je een paar teenslippers koopt met een stevige zool en een zacht voetbed.

Lees meer
Filter direct op merk: Roxy - Jack Wolfskin - Ipanema

Filteren
Merken  
UGG

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
 
Uitgelicht
Jack Wolfskin Teenslippers BEACHSTER LT W
€59.99
€31.99
Laad meer teenslippers aanbiedingen