Geüpdatet: 18 Juni 2024

Rijlaars aanbieding kopen?

Tot 50% korting op alle Rijlaarzen

Rijlaarzen

Rijlaarzen zijn speciale laarzen voor het paardrijden. Deze laarzen zijn vaak hoog en zorgen voor meer veiligheid tijdens het paardrijden. Deze laarzen zijn ook waterdicht en zorgen voor meer grip op de beugels. Voor ruiters zijn rijlaarzen dus echt niet te missen. Voor beginnende en gevorderde ruiters zijn er verschillende goedkope laarzen in de aanbieding.

De beste rijlaarzen uitkiezen

Een rijlaars is vaak hoog, heeft een platte zool en een kleine hak. Dit model is ideaal voor tijdens het paardrijden. De voeten moeten tijdens het paardrijden namelijk in beugels aan de zijkant van het paard. Door deze laarzen blijven de voeten goed op hun plek zitten. Door de kleine hak kan de voet niet zomaar door de beugel heenglijden. Dit zorgt voor meer veiligheid tijdens het rijden. Het zorgt ook voor meer steun en een betere houding.

Veel beginners kiezen voor een rubberen laars. Deze laarzen zijn erg goedkoop, maar toch stevig en waterdicht. Deze laarzen zijn het makkelijkst om aan te trekken en zijn ook makkelijk om schoon te maken. Voor gevorderden ruiters worden er meestal leren laarzen aangeraden. Deze gaan erg lang mee, maar moeten wel goed onderhouden worden. Een goede tussenweg zijn de nepleren laarzen.

De beste deals voor paardrijdlaarzen

De laarzen komen in alle soorten maten. Het is belangrijk om de juiste maat te kopen omdat dit het rijcomfort vergroot. Een verkeerde maat kan niet fijn aanvoelen en kan zelf gevaarlijk zijn tijdens het rijden. Er zijn nu goede aanbiedingen voor allerlei soorten maten. Voor alle leeftijdscategorieën zijn er laarzen in de sale.

Lees meer
Filter direct op merk: Sacha

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 100
€ 100 tot € 200+