Geüpdatet: 17 Juni 2024

Reistas aanbieding kopen?

Tot 36% korting op alle Reistassen

Reistassen: kopen & deals

Reistassen zijn ontzettend handig tijdens, je raadt het al, reizen. Reistassen zijn speciaal ontworpen zodat ze jouw ideale reismaatje zijn. Op die manier kun je al jouw spullen die je nodig hebt voor jouw reis met gemak meenemen. Zo zijn er hele lichte reistassen, maar ook tassen die je bijvoorbeeld op de fiets kunt binden.

Fijne reistassen voor onderweg

Het is erg belangrijk dat jouw reistas fijn en gemakkelijk mee te nemen is. Veel reistassen zijn lekker zacht waardoor ze gemakkelijk op de achterbank van jouw auto passen. Je hebt reistassen in ontzettend veel verschillende maten, waardoor je precies het formaat kunt uitkiezen die bij jouw reis past. Heb je heel veel nodig op jouw reis? Dan kun je een grote reistas aanschaffen. Ga je maar een paar dagen weg en heb je niet zoveel spullen nodig? Dan kun je voor een kleinere reistas kiezen.

Schouderbanden

Sommige tassen hebben ook speciale schouderbanden waardoor je ze gemakkelijk over jouw schouder kunt hangen en daardoor eenvoudig kunt meenemen op reis. Ook kun je sommige reistassen gewoon als een rugzak dragen.

Goedkope reistassen voor jou

Welke reistas jij precies wilt hebben, ligt helemaal aan jouw persoonlijke wensen. Er zijn vaak aanbiedingen voor reistassen waardoor je ze lekker goedkoop kunt aanschaffen. Als je wacht op de sale, dan zijn er altijd wel hele goede merken die hun reistas in de aanbieding gooien.

Of je nu een goedkopere of duurdere reistas aanschaft; kies voor een reistas die goed bij jou en jouw reiswensen past.

Lees meer
Filter direct op merk: Samsonite

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer reistas aanbiedingen