Geüpdatet: 21 Juli 2024

Portemonnee aanbieding kopen?

Tot 52% korting op alle Portemonnees

Ze komen in verschillende soorten, maten en kleuren. Iedereen heeft een portemonnee nodig om zo alle belangrijke spullen op 1 plek te houden en zo makkelijk mee te nemen.

Het belangrijkste aan een portemonnee is dat je al je held en belangrijke pasjes kunt bewaren op één plek. Sommige mensen hebben vaak alleen kleingeld bij en verder niet veel. Dan is het natuurlijk handig om een kleine portemonnee te hebben zodat je niet onnodig met een grote portemonnee rondloopt. Of ben je juist iemand die nooit contant geld bij heeft, dan is het handiger om een pasjeshouder te kopen. Maar ben je juist iemand die alles bij wilt hebben, je pasjes, briefgeld, muntgeld, visitekaartjes en bonnen, ga dan voor de grote portemonnee. Daar kun je al je geld zaken in kwijt en heb je nog wat extra plek voor andere spulletjes.

In sommige portemonnees is het zelfs mogelijk om ook je telefoon erin te doen. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende modellen portemonnees beschikbaar dat je het soms even niet meer weet. Er zitten ook modellen tussen die kunt veranderen in een tasje door simpelweg een strap eraan te binden. Zo heb je lekker makkelijk een portemonnee en tas in één.

Bekijk hier het aanbiedingen overzicht met alle leuke portemonnee koopjes!

Lees meer
Filter direct op merk: bruno banani

Filteren
Merken  

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
 
Uitgelicht
Liu Jo portemonnee Caliwen zwart
€89.00
€45.60
Laad meer portemonnee aanbiedingen