Geüpdatet: 24 Juli 2024

Piano aanbieding kopen?

Tot 11% korting op alle Piano

Mooie piano voor de beste prijs

Een piano is een prachtig instrument. Je kunt het een prominente plek in het huis geven vanwege het stijlvolle karakter. Piano’s zijn er in prachtige uitvoeringen, van de mooiste materialen. Een piano is geen goedkope aanschaf, maar wij hebben wel de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Het uitkiezen van een piano kan een hele klus zijn. Er zijn ontzettend veel varianten op de markt te vinden. De meest klassieke uitvoering is de vleugel, met 88 toetsen en een grote klankkast. De vleugel heeft lange snaren in deze klankkast, wat het een groot instrument maakt. Een vleugel is er in allerlei kleuren en materialen.

Naast de vleugel is er ook de gewone piano, ook wel de rechtopstaande piano. De snaren van deze piano zijn gespannen in een kast die rechtop staat. Dit scheelt een hoop ruimte en hiermee is deze gewone piano ook een stuk kleiner dan de vleugel. Het geluid is iets minder vol, maar door het kleinere formaat kan deze piano in meer huishoudens worden geplaatst. Immers niet iedereen heeft ruimte om een vleugel in huis te hebben.

Een moderne variant is de digitale piano. Deze heeft net als de vleugel 88 toetsen, maar deze piano heeft geen snaren. Een groot voordeel van een digitale piano is dat het geen onderhoud nodig heeft en je met een koptelefoon op kunt spelen. Het is ook een stuk goedkoper dan een gewone piano of vleugel en past in bijna elk huishouden.

Goedkoop een piano kopen? Bekijk de onderstaand geselecteerde aanbiedingen en scoor de voordeligste deal! Een piano hoeft niet duur te zijn. Er zijn diverse piano’s in de sale en wij hebben voor jou alvast op een rijtje gezet welke piano’s het voordeligst zijn.  

Lees meer
Filter direct op merk: CASIO

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+