Geüpdatet: 24 Juli 2024

Koeltas aanbieding kopen?

Tot 27% korting op alle Koeltassen

Een koeltas is erg handig en daarom ook een must have voor in de zomer periode. Het zorgt er namelijk voor dat al je sapjes en drankjes lekker koel blijven voor onderweg. Praktisch voor een dagje op het strand of voor als je gaat picknicken in het part bij jou in de buurt.

Het fijne aan een koeltas is dat het licht gewicht is. Dus je hoeft niet zo te lopen sjouwen met een zware tas om zo je drankjes gekoeld te bewaren. Het materiaal van een koeltas is zo gemaakt dat het isoleert en waterdicht is. Wat erg handig is, is dat je ook zorgeloos je ijsblokken erin kunt bewaren. Want het gaat zeker niet door de tas heen lekken. Door middel van koelelementen te plaatsen in de koeltas zal het ervoor zorgen dat het alle warmte die in de tas zit wordt opgenomen. Hierdoor zal de temperatuur in de tas laag blijven waardoor de sapjes en drankjes koud blijven gedurende de periode.

Bekijk hier alle koeltas aanbiedingen. Van klein tot groot, ze zijn allemaal verkrijgbaar. Sla je slag en misschien zit er wel een leuke koopje voor jou tussen!

Lees meer
Filter direct op merk: Merkloos

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+
Laad meer koeltas aanbiedingen
Bekijk ook