Geüpdatet: 30 Mei 2024

Kippenhok aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Kippenhok

Een goed kippenhok kopen?

Ben je op zoek naar een goedkoop kippenhok? Dan moet je goed gaan kijken wat de opties zijn. Ieder kippenhok is namelijk op een geheel andere manier opgebouwd en kan jouw kippen weer op een andere manier huisvesten. De aanbiedingen zullen daarom ook altijd van elkaar verschillen. Je gaat altijd eerst nadenken over wat je wilt voordat je naar de deals gaat kijken. Zo hebben jouw kippen de beste ruimte die ze zichzelf maar kunnen wensen.

Een kippenhok kan met en zonder buitenruimte komen. Als je bijvoorbeeld alleen een hok nodig hebt, dan heeft deze een legplek voor de eieren en een deel waar de kippen in de nacht kunnen verblijven. Je kunt er dan zelf nog een buitenruimte omheen bouwen. Daarnaast kun je een compleet hok met buitenren aanschaffen. Zo heb je direct de basis voor jouw kippen in handen. De aanbiedingen zullen voor beide opties voldoende met zich meebrengen en jou voorzien van de beste oplossingen voor jouw dieren.

Een kippenhok in de sale aanschaffen kan ook met verschillende kleuren. Een kippenhok kan namelijk in wit, zwart of een andere kleur komen. Ook kun je voor een standaard houtkleur gaan, waarna je er jouw eigen draai aan gaat geven. Hier kun je dus wederom jouw wensen door laten komen en uiteindelijk zal het jou kunnen geven wat je nodig hebt. De kippen zitten direct weer in een goed nachthok en je kunt ze de verzorging geven die je nodig hebt gedurende een aantal jaar.

Lees meer
Filter direct op merk: vidaXL

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
Laad meer kippenhok aanbiedingen
Bekijk ook