Geüpdatet: 22 Juni 2024

Kabelhaspel aanbieding kopen?

Tot 30% korting op alle Kabelhaspels

Kabelhaspels kopen & deals

Kabelhaspels zijn ontzettend handig als je een heel lang verlengsnoer nodig hebt. Ze kunnen van wel 25 tot 50 meter lang zijn, waardoor je gemakkelijk verschillende apparaten kunt aansluiten. Als jouw stopcontact ergens ver in jouw huis zit en je moet bijvoorbeeld iets bij de auto buiten doen, dan kun je met een kabelhaspel daar toch prima terecht.

Lengtes van kabelhaspels

Als je een kabelhaspel wilt uitzoeken, dan is het goed om eerst een beetje te meten welke lengte jij nodig hebt. Je kunt dit gigantische verlengsnoer al krijgen van 25 tot 50 meter. Wanneer je een kabelhaspel van 50 meter hebt, dan kun je natuurlijk veel verder van jouw stopcontact werken. Toch is dit verlengsnoer dan ook een stuk zwaarder, dan wanneer je er eentje van 25 meter hebt. Om die reden is het handig om eerst even te kijken welke lengte jij ongeveer nodig hebt en daar kun je vervolgens het geschikte snoer bijzoeken.

Aanbiedingen kabelhaspels

Wij hebben een ruim assortiment aan kabelhaspels waardoor er altijd wel een snoer bijzit die ideaal voor jouw situatie is. Doordat wij de snoeren voor zo goedkoop kunnen aanbieden, kun jij heerlijk genieten van een praktische kabelhaspel tijdens het klussen. Of je nu de auto gaat wassen en de hoge druk reiniger nodig hebt, of dat je buiten moet gaan boren. Met een goede kabelhaspel kan dit allemaal.

Lees meer
Filter direct op merk: BLACK + DECKER

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer kabelhaspel aanbiedingen