Geüpdatet: 22 Februari 2024

Golfclub aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Golfclubs

Golfclubs in verschillende maten kopen?

Iedereen die golft, weet dat golfclubs in verschillende modellen en merken komen. Hier moet je dan een goede keuze uit gaan maken. Hiervoor ga je eerst bekijken hoe intensief jij gaat spelen om een hole in one te behalen. Als beginner kun je namelijk vaak andere clubs aanschaffen dan wanneer je als professional aan de slag gaat. Als beginner kun je daarom altijd bij de goedkopere modellen gaan kijken, zodat je jouw hobby toch goed uit kunt gaan voeren en profiteert toch van goede kwaliteit. Je kunt er jaren mee vooruit.

Daarnaast kun je golfclubs in een set deals aanschaffen of los. Het kan zo zijn dat een bepaalde club niet goed meer is, waardoor het slaan niet eenvoudig gaat. In dit geval bekijk je welke club versleten is en schaf je deze aan. Een volledige set kan uit een groot aantal clubs bestaan. Zo zijn er bijvoorbeeld ook beginnerssets met onder andere een putter, wedges, hybrides en ijzers tot 9. De goedkope sets kunnen jou direct op weg helpen.

Golfclubs kunnen ook in andere materialen komen. Je moet daarom ook gaan kijken naar stalen of graphite golfclubs. Hierbij gaat het voornamelijk om de shaft, het deel tussen de grip en het clubblad. Er wordt hierdoor wel een ander prijskaartje aan gehangen. Zo zijn de graphite varianten vaak duurder dan de stalen varianten, maar kun je met beide wel veel kwaliteit gaan behalen. Door in de sale te kijken, kun je altijd goedkoop uit zijn.

Lees meer
Filter direct op merk: XQ Max

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
Laad meer golfclub aanbiedingen
Bekijk ook