Geüpdatet: 17 September 2021

Bistroset aanbieding kopen?

Tot 21% korting op alle Bistrosets

Ze komen in allerlei soorten en maten. Een bistro set is de ideale sfeer maker voor in de tuin, op het balkon of patio.

Het is allemaal ontstaan in de Franse hoofdstad Parijs. Toen der tijd opende veel verhuurders hun deuren voor het publiek en serveerde ze huisgemaakte maaltijden om zo een extra inkomen te creëren. De gasten konden toen plaats nemen aan kleine tafeltjes om zo te genieten van hun maaltijd. Later is dit concept uitgegroeid tot Bistro’s wat eetcafé betekent. Deze eetcafétjes hebben de traditionele sfeer van de kleien tafeltjes en de bijpassende stoeltjes in stand gehouden. Naar de bistro’s is de set dan ook vernoemd.

De “echte” bistro set is dan ook gemaakt van gietijzer en bestaat uit een klein tafeltje met 2 bijpassende stoelen. Tegenwoordig is het mogelijk om een bistro set te kopen van verschillenden soorten materialen zoals hout en aluminium. Er zijn ook sets beschikbaar die in combinatie komen van verschillende soorten materialen zoals van gietijzer en hout. Om zo een moderne touch eraan te geven. Vandaag de dag wordt een bistro set voornamelijk gebruikt voor een kopje koffie te drinken of een ontbijtje in de tuin.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en wellicht vindt je een leuke bistro set die bij jou past voor in de tuin, balkon of patio!

Lees meer
Filter direct op merk: Allibert

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 200+