Geüpdatet: 2 Oktober 2023

Activity tracker aanbieding kopen?

Tot 40% korting op alle Activity trackers

Activity trackers kopen

Wil jij weten hoeveel je op een dag beweegt? Of weet je al dat je te weinig beweegt en heb je een extra steuntje in de rug nodig om meer lichaamsbeweging te krijgen? Overweeg dan eens om een activity tracker te kopen.

Een activity tracker lijkt op een horloge en draag je om de pols. Het houdt alle activiteiten van de gehele dag bij. Of je aan het fietsen, wandelen of zwemmen bent, de tracker houdt het allemaal bij. Trackers signaleren automatisch wanneer je begint met een activiteit en kunnen ook meten welke activiteit je doet. Sommige trackers hebben een ingebouwde GPS, waarmee je ook kunt zien hoeveel kilometer je hebt afgelegd.

Veel activity trackers zijn te koppelen aan je smartphone. Je kunt een bijbehorende app downloaden, waarmee je al je activiteiten gemakkelijk bij kunt houden en je kunt bepalen welke notificaties je wikt ontvangen. Sommige trackers hebben een hoogte meter en houden je hartslag bij. Hoewel de naam doet vermoeden dat er alleen wordt gemeten wanneer je druk in de weer bent, kan een activity tracker ook jouw slaapritme in kaart brengen. Het kan iets zeggen over de kwaliteit van jouw slaap. Belangrijk wanneer je bijvoorbeeld na het slapen niet het gevoel hebt uitgerust te zijn. Dit kan veroorzaakt worden door een slecht slaapritme.

Een activity tracker kan oplopen in prijs. Gelukkig zijn er diverse aanbiedingen te vinden. Je hoeft hier niet lang naar te zoeken. Op deze pagina vind je een duidelijk overzicht van activity trackers in de sale. Een goedkope activity tracker is in een handomdraai besteld.

Lees meer
Filter direct op merk: Fitbit

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
 
Uitgelicht
Soehnle Fit Connect 200 HR bluetooth fitnesstracker
€49.99
€29.99
Laad meer activity tracker aanbiedingen