Geüpdatet: 1 Maart 2024

Waterdichte jas aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Waterdichte jassen

Waterdichte jassen kopen

In Nederland is het erg handig om waterdichte jassen te hebben, zeker omdat het zo vaak regent. Met een goede waterdichte jas kun je gewoon op de fiets stappen en nergens last van hebben. Of je nou naar een vriend of familielid gaat of naar jouw werk, met een waterdichte jas kan het allemaal.

Waterdichte jassen voordelen

Een groot voordeel van een waterdichte jas is dat hij natuurlijk waterdicht is. Ook als je niet verwacht dat het gaat regenen, kan deze jas je nog steeds beschermen. Zeker in een seizoen die wat onvoorspelbaarder is, is het verstandig om altijd een waterdichte jas met je mee te dragen zodat je ten alle tijden voorbereid bent op het weer dat gaat komen.

PFC-vrije coating

De werkzame stof in een waterdichte jas is de PFC-vrije coating. Deze coating is waterafstotend waardoor het water niet de jas binnendringt. We hebben ontzettend goede waterdichte jassen waardoor zelfs een harde regenbui geen effect heeft op jou.

Regenjas

Met een waterdichte jas heb je dus geen regenjas meer nodig. Dat is nog eens fijn! Een regenjas staat meestal toch net wat minder chique dan een mooie, waterdichte jas. Zeker als je naar je werk moet, dan is een waterdichte jas wel een beter idee.

Aanbiedingen jassen

Wij hebben altijd heel veel aanbiedingen waardoor wij onze jassen goedkoop kunnen aanbieden. Als je even in onze sale kijkt, dan zal je zien dat wij altijd hele aantrekkelijke prijzen hebben voor jouw perfecte waterdichte jas.

Lees meer
Filter direct op merk: Vaude

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50+