Geüpdatet: 30 Maart 2023

Reisstekker aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Reisstekkers

Goedkope reisstekkers

Wanneer je op reis gaat naar het buitenland, is het goed om van tevoren te checken welke stopcontacten er in het land worden gebruikt. De stekkers die in Europa worden gebruikt, zijn niet hetzelfde als in andere delen van de wereld. Je kunt echter wel jouw föhn, stijltang of ander elektrisch apparaat gebruiken, met behulp van een reisstekker of wereldstekker. Ben jij op zoek naar een goedkope stekker? Wij hebben de beste sale stekkers voor je gevonden.

Wereldwijd zijn er 15 verschillende soorten stopcontacten, met elk een eigen letter. Er zijn om deze reden verschillende soorten reisstekkers te verkrijgen. Zo zijn er stekkers die voor een specifiek land geschikt zijn, die per verschillende stekker worden aangegeven met een letter. Zo is een stekker met de letter N geschikt voor Brazilië en Zuid-Afrika. Er zijn op internet diverse tabellen te vinden waar je kunt zien welk type stekker er nodig is in elk land.

Naast reisstekkers per land zijner ook wereldstekkers te verkrijgen. De naam zegt het al, deze kun je in bijna alle landen waar je naartoe op reis gaat gebruiken. Zeker wanneer je veel reist is het handig om een wereldstekker aan te schaffen. Ben je op zoek naar de beste deal? Wij hebben de scherpste aanbiedingen voor je uitgezocht. Zo koop je de stekker die je nodig hebt, voor de beste prijs.

Lees meer
Filter direct op merk: Skross

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50+