Geüpdatet: 20 April 2024

Planchet aanbieding kopen?

Tot 49% korting op alle Planchet

Planchet

Een planchet is een handige plank die je kunt bevestigen aan een muur in de badkamer. Hierop kun je veel spullen en producten kwijt. Op deze manier ziet de badkamer er netjes en georganiseerd uit. Het is niet meer nodig om alle producten op het randje van de wasbak te zetten. Door middel van een planchet staan al jouw dagelijks producten binnen handbereik. Bekijk het grote assortiment voor goedkope en mooie aanbiedingen van planchetten.

Georganiseerde badkamer creëren met een planchet

De meeste mensen gebruiken dagelijks een aantal verzorgingsproducten in de badkamer. Je wilt deze producten binnen handbereik hebben zonder dat de badkamer er rommelig uitziet. Op de wasbak of het randje in de douche is er vaak niet genoeg plek. Een planchet creëert extra ruimte aan de muur. Hier kun je netjes alle producten uitstallen.

Een stijlvolle toevoeging

Planchetten zijn er praktisch, maar kunnen ook dienen als een stijlvolle toevoeging in de badkamer. Er zijn namelijk verschillende soorten deals voor planchetten te vinden. Hierdoor kun je een planchet vinden die perfect past bij de rest van de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle glazen plaat of een moderne plaat van chroom. Dit geeft een luxe en opgeruimde uitstraling.

Bevestigen aan de muur

Planchetten kunnen op verschillend plekken in de badkamer aan de muur bevestigd worden. Doordat deze meestal op meerdere punten vastgemaakt worden, blijven ze stevig zitten. Verreik je badkamer met deze praktische en stijlvolle planchetten. Door de scherpe sale aanbieding is het mogelijk om er een te kopen zonder te veel uit te geven.

Lees meer
Filter direct op merk: Clayre & Eef

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
 
Uitgelicht
Clayre & Eef Wandkast 90x45x115 cm Bruin Hout Rechthoek Bloemen Opbergkast Bruin Opbergkast
€1323.50
€668.70