Geüpdatet: 21 September 2023

Muurverf aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Muurverf

Als je een muur gaat verven, moet je een juiste keuze maken met betrekking tot de muurverf om tot het gewenste resultaat te komen. Je zult merken dat er zeer veel soorten muurverf zijn. De doelstelling van je project zal voor een groot deel je keuze voor de juiste verf bepalen. Veel mensen kiezen voor Latex muurverf. Deze verf is makkelijk in gebruik, met water verdunbaar en op veel oppervlakten te gebruiken. Daarnaast is de verf in diverse kleuren en kwaliteiten te verkrijgen. Een kwalitatief betere (vaak iets duurdere) latex heeft een beter isolerend vermogen. Daarnaast is Latex goed overschilderbaar. Een nadeel is wel dat de verf niet geschikt is voor vochtige ruimtes. Acryllatex is een kwalitatief goede latex met een uitstekende dekkracht.

Deze verf kan wél buiten gebruikt worden. De verf is eenvoudig aan te brengen en goed te reinigen. Ook vinyllatex muurverf is goed bestand tegen vochtigheid en temperatuurverschillen. Hierdoor is deze verf wél goed geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes. Deze verf is in veel tinten verkrijgbaar en heeft een zeer goede dekkracht. Veegvaste muurverf is een verfsoort dat voornamelijk vroeger werd gebruikt. De verf bestaat uit een hoog percentage water en kalk en heeft een veel mindere kwaliteit dan de modernere verfsoorten.

Deze verf is niet overschilderbaar. Je moet deze muur dan ook goed voorbewerken voordat je deze van een nieuwe verflaag voorziet. Structuurverf geeft een wand een mooi effect doordat er in deze verf zand of andere korrels zijn toegevoegd. Hiervan kun je mooi gebruik maken om oneffenheden in een muur te camoufleren. Een andere optie hiervoor is decoratieve muurverf. Dit zijn muurverven met glitters, parelmoer, metallic of een jeanslook. Voordat je deze verf en structuur gaat gebruiken moet de muur wel voorbewerkt worden in de juiste kleur.

Lees meer
Filter direct op merk: Flexa

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50+