Geüpdatet: 16 April 2024

Hangslot aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Hangsloten

Hangsloten kopen en deals

Hangsloten geven een extra beetje veiligheid. Je kunt ze installeren op jouw deur, maar ook bijvoorbeeld op een kastje of een kluisje. Een hangslot zorgt ervoor dat alleen jij dit kunt openmaken. Iemand anders die niet de sleutel of de code heeft van jouw slot, kan de deur of het kastje dan niet openmaken.

Soorten hangsloten

Er zijn verschillende soorten hangsloten. Zo heb je een hangslot die gesloten wordt met een sleutel. Je moet dan altijd de sleutel bij de hand hebben om het slot ook open te maken. Dit is op zich wel heel erg handig, behalve als je de sleutel kwijtraakt. Er zijn ook sloten met een code. Door een code te installeren op het slotje, kun je alleen nog maar met die code jouw slot openmaken. Dit is heel erg handig want je hoeft dan nooit meer iets bij je te dragen. Het enige wat je moet doen is de code niet vergeten!

Groottes

Hangsloten verschillen ook in groottes. Je hebt hele kleine slotjes die op een klein deurtje passen. Ook heb je grotere hangsloten die hartstikke zwaar zijn. Je kunt ook een slot kopen met een beugel, waardoor je hem altijd door iets langs kunt steken.

Aanbiedingen en sale

Wij hebben veel aanbiedingen op onze hangsloten. Daardoor kun je ontzettend goedkoop hele goede sloten bij jou thuis laten bezorgen. In ons grote assortiment vind je altijd wel iets wat helemaal voor jou geschikt is.

Lees meer
Filter direct op merk: Stanley - KWB

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5+