Geüpdatet: 28 Oktober 2021

Wandelwagen aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Wandelwagens

Een wandelwagen of buggy is de logische volgende stap als je kindje zijn kinderwagen ontgroeid is. In een wandelwagen zit je kindje meer rechtop en kan het daardoor beter kennismaken met alle wonderen die de wereld te bieden heeft. Een goede wandelwagen heeft een stevig frame en is tegelijkertijd ook licht. Natuurlijk biedt hij de juiste ondersteuning aan jouw kindje, dat net leert om rechtop te zitten. Een goede wandelwagen is verder makkelijk verstelbaar, waardoor je kindje als dat nodig is een dutje kan doen of lekker kan liggen als het moe is van een dag spelen. Je leest hier wat een wandelwagen kost en welke opties je hebt als je zo'n apparaat aan gaat schaffen.

Welke kenmerken heeft een goede wandelwagen

Een wandelwagen is niet alleen stevig genoeg om kinderen tot de leeftijd van een paar jaar oud te ondersteunen. Hij is ook gemakkelijk in te klappen en licht, zodat je hem kan vervoeren in de auto of in de bus en trein. Wandelwagens hebben bovendien verstelbare onderdelen zoals de zitting, de voetenplank en de kap, zodat je hem kunt aanpassen als je kindje groeit. De wielen van een wandelwagen zijn meestal gemaakt van een hoge kwaliteit sterk schuim, dat nauwelijks beschadigd raakt. Er is geen sprake van luchtbanden die lek zouden kunnen raken. De wielen reageren goed op elke draaibeweging die maakt met de wagen, en blokkeren niet. In een wandelwagen zit je kindje in een zachte comfortabele zitting die zijn of haar groeiende lichaam goed ondersteund. Er is sprake van een bumperbar, die voorkomt dat je kindje uit de wagen kan vallen. Ook is er een veiligheidsgordel aanwezig die op meerdere punten aansluit en niet over de hals van je kindje loopt. Alle winkelwagens moeten voldoen aan Europese keurmerken: daardoor heb je een garantie dat je kindje veilig is en dat de wagen geen mankementen vertoont.

Extra’s waar je voor kan kiezen

De meeste wandelwagens hebben een uitklapbare kap, waardoor je je kindje kunt beschermen tegen regen of felle zon. Sommige wandelwagen bieden bovendien extra's die niet alleen voor je kindje maar ook voor jou handig zijn. Bijvoorbeeld een mand waarin je boodschappen en andere spullen kan vervoeren. Sommige wagens hebben ook voor dat doel ook een extra tas aan het handvat hangen. Wandelwagens zijn gemaakt van stevige, flexibele en comfortabele materialen, en kunnen daardoor aan de prijs zijn. Een eenvoudige nieuwe wandelwagen kost iets meer dan 100 euro. De modellen met extra features en met een opvallend design of extreem lichte constructie lopen in prijs op tot zo’n 400 euro.

Lees meer
Filter direct op merk: Hauck

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20+