Het laatste nieuws

Zin in de lente met Wehkamp
Alles voor in de tuin. Gratis verzending vanaf €20!...

Lees meer 16 maart 2017

Dagaanbieding nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, Dagaanbiedingen.nl stuurt u dagelijks het complete dagaanbieding overzicht!

Bekijk alle aanbiedingen van vandaag

Dit is de uitleg pagina over Dagaanbiedingen

 • De beste Dagaanbiedingen

  Dagaanbiedingen zijn extreem laag geprijsde producten, veelal A-merken. Deze aanbiedingen zijn slechts 24 uur geldig. De aanbieding gaat bijvoorbeeld om 0:00 's nachts live. Na 24 uur is de aanbieding voorbij. Meestal is er ook maar een beperkte voorraad aanwezig van deze deal. Er geldt dus OP=OP.

 • Hoelang is een aanbieding geldig?

  We hebben bij elke aanbieding rechts in de hoek staan hoelang de aanbieding nog geldig is. Wees er dus snel bij want wanneer de tijd om is heb je echt GEEN mogelijkheid meer om de aanbieding alsnog mee te pikken.

 • Zijn de aanbieders wel betrouwbaar?

  De aanbieders in ons overzicht zijn aanbieders die al een lange tijd opereren op de markt. De ervaringen zijn goed zover wij weten. Mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met een aanbieder, laat het ons dan alstublieft weten!

 • Wat zijn groepskortingen?

  Bedrijven zoals Groupon of Groupdeals zijn aanbieders die zogenaamde aanbiedingen hebben gerangschikt per stad.
  Ze hebben ook een landelijke deal. Op deze sites is de aanbieding pas geldig wanneer er een X aantal mensen de deal hebben gekocht.

 • Een deal klopt niet!

  Het kan voorkomen dat een getoonde deal niet overeenkomt met deal van de aanbieder. Hier kunnen tal van redenen voor zijn. Om dit zo snel mogelijk op te kunnen lossen stellen wij het op prijs als je ons een mailtje stuurt via het contactformulier op onze website.

 • Ik mis een aanbieder

  We proberen een zo compleet mogelijk overzicht te tonen aan onze bezoekers. Er komen regelmatig nieuwe aanbieders bij waardoor het kan voorkomen dat er een aanbieder ontbreekt in ons overzicht. Laat het daarom alstublieft weten via het contactformulier.

 • Ik ben een bedrijf en wil adverteren

  In principe staan wij geen advertenties toe in de vorm van banners of links. Mocht echter de advertentie een dusdanige verwantschap tonen met ons onderwerp dan kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen. Neem daarvoor alstublieft contact met ons op.

 • Ik wil op de hoogte gehouden worden

  Wij bieden voor onze bezoekers een speciale nieuwsbrief aan. Met de nieuwsbrief versturen wij elke dag de nieuwste aanbiedingen. Niet alleen dagaanbiedingen maar ook kortingscodes, acties en sales van shoppingclubs worden hierin meegenomen. Aanmelden doe je via het gele blok bovenaan!

 • Mijn vraag staat er niet bij!

  Voor alle overige vragen kan je contact opnemen via ons contactformulier. Deze kan je vinden bovenaan in de header. We proberen om vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

© Dagaanbiedingen.nl 2017

Disclaimer: Dagaanbiedingen.nl is niet verantwoordelijk voor prijsfouten.