Geüpdatet: 28 Oktober 2021

Kofferhoes aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Kofferhoezen

Een kofferhoes is erg handig en ideaal voor je koffer als je bijvoorbeeld een weekendje weg gaat in eigen land of als je een zonnige vakantie hebt geboekt naar het oosten. Een kofferhoest voorkomt dat er krassen of deuken ontstaan op je koffer. Het kan er af en toe best heftig aan toe gaan tijden het verplaatsen van de koffers. Een kofferhoes beschermt je koffer en wat het leuke eraan is je herkent je koffer meteen als die voorbij komt op de rollende band in de aankomsthal.

De kofferhoes wordt voor een groot deel gemaakt van een elastische stof die erg sterk is. De een komt met een rits en de ander met een alternatieve afsluiting. Ook is er gelet op de openingen voor de wielen en handvatten want je moet je koffer nog wel kunnen vasthouden en als je wieltjes hebt is het ook wel handig als die nog steeds kan rollen!

Daarnaast is een kofferhoes beter voor het milieu. Je hoeft je koffer niet te laten sealen met plastic op het vliegveld voordat je gaat vliegen. We weten allemaal dat plastic super slecht is voor het milieu en op deze manier draag je toch je steentje bij. Wat ook nog eens een leuke eigenschap is van de kofferhoes is dat je hem erg makkelijk kunt wassen als die vies is. Hij kan namelijk gewoon in de was mee gedraaid worden en voilà de hoes is weer schoon en klaar voor gebruik.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt jouw unieke kofferhoes voor op de koffer!

Lees meer
Filter direct op merk: SUITSUIT

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+
Laad meer kofferhoes aanbiedingen