Geüpdatet: 21 Maart 2023

Hockeystick aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Hockeysticks

Hockeysticks kopen & deals

Hockeysticks zijn natuurlijk noodzakelijk als je een lekker potje wilt gaan hockeyen. Speel je gewoon voor de lol, of speel je echt op een professioneel niveau? In beide gevallen heb je dan een goede hockeystick nodig.

Soorten hockeysticks

Er is een grote diversiteit aan hockeysticks te vinden. Zo zijn er sticks speciaal voor kinderen, of voor volwassenen. Dit wordt ook wel junior of senior genoemd. Ook maakt het uit waar je gaat spelen. Als je binnen in de zaal gaat spelen, dan heb je een andere stick nodig dan buiten op het veld.

Verschillen in sticks

Een hockeystick kan op een aantal manieren verschillen. Zo kan de stick langer of korter zijn. Ook kan de krulling aan de onderkant van de stick verschillende vormen hebben. Welke hockeystick jij precies nodig hebt, ligt helemaal aan waar en hoe vaak je hem gaat gebruiken. Hoe vaker je hockeyt, hoe beter het natuurlijk is om voor een goede, nieuwe stick te gaan.

Materiaal

De meeste sticks worden van hout of kunststof gemaakt. Beide materialen zijn erg stevig, waardoor ze goed tegen de bal aan kunnen slaan. Vroeger werden alle sticks van hout gemaakt, omdat dit zo’n stevig en sterk materiaal is. Tegenwoordig worden meer en meer sticks van kunststof gemaakt, omdat dit nog sterker is en ook nog eens langer meegaat.

Aanbiedingen hockeysticks

Wij hebben heel veel verschillende sticks en hebben altijd veel goedkope hockeysticks omdat ze in de sale zijn. Door onze aanbiedingen kun je voor een goedkope prijs een kwalitatief goede hockeystick krijgen. Dan kun je fijn weer gaan hockeyen met je team!

Lees meer
Filter direct op merk: Princess - Brabo

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer hockeystick aanbiedingen