Het laatste nieuws

Tot 80% korting op je nieuwe BBQ?
Klik dan hier voor een overzicht van alle BBQ aanbiedingen!...

Lees meer 20 juni 2017

Dagaanbieding nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, Dagaanbiedingen.nl stuurt u dagelijks het complete dagaanbieding overzicht!

Bekijk alle aanbiedingen van vandaag

Dagaanbieding Dealdonkey

DealDonkey.com heeft elke dag om 11.00 uur een nieuwe dagaanbieding beschikbaar, welke gedurende 24 uur te koop is, zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen zijn uiteenlopend, de korting hoog en de verzending snel.

Keurmerken

 • Thuiswinkel
 • Qshops
 • Keurmerk
 • eKomi
 • Safe2shop
 • Browsesafe
 • ANWB
 • ANVR
 • SGR

Betalen

 • iDEAL
 • Visacard
 • MisterCash
 • Paypal
 • Mastercard
 • Rembours
 • Bank
 • Afterpay

Heb je ervaring met Dealdonkey? Geef nu je rating:christina90 -

super vette designer stoelen gekocht via dealdonkey! Vond het best spannend om zoiets online te bestellen maar achteraf totaal geen spijt van gehad! Top aanbieding!

boxer -

mooie set boxers gekocht bij dealdonkey, mooie aanbieding zitten heerlijk!

shrek -

echt meesterlijke aanbiedingen heeft dealdonkey. ook nog eens prima kwaliteit.

Carina M. -

had al een paar keer bij mensen zo'n magnetische leesbril gezien en leek me best handig alleen vond ik ze altijd wat aan de prijs voor een probeerseltje. Leuk dus dat dealdonkey er toevallig een aanbieding van had! Toch maar bezweken en hem gekocht en raad eens.. ben er echt heel blij mee! Dank!

rudie@ -

leuk dat dealdonkey zo ontzettend uiteenlopende aanbiedingen heeft! Elke dag toch wel weer benieuwd wat ze nu weer hebben. Koop uiteindelijk niet vaak wat maar ben met al mijn aankopen tevreden geweest! Levertijd duurt wel soms wat lang maar goed de korting compenseert dat toch wel weer.

Lydia V. -

mooie nieuwe gympen van het merk le coq sportif gekocht via dealdonkey! Dit merk heeft altijd erg fijne schoenen maar is toch altijd wel weer een uitgave voor een student! Die aanbieding kwam dus erg gelegen; gelijk maar gekocht :) Had ze snel in huis trouwens!

louisa! -

ben hier al zo vaak grappige artikelen tegen gekomen die je eigenlijk niet hofodzakelijk nodig hebt maar die wel erg handig blijken te zijn! Net weer zo'n aanbieding : een vouwkrat met wieletjes eronder! Hoef je er tenminste niet zo mee te sjouwen! En jawel hoor...heb hem gekocht :)

Tjeerd de Boer -

Alcoholtester gekoct bij dealdonkey. Handig hoor want hou wel van n borreltje maar ben er wel graag zeker van dat ik niet te veel op heb voor ik in de auto stap. En ook handig voor ondeugende pubers haha! Werkt prima, heb er n prikkie voor betaald bij deze aanbieding en had hem snel in huis.

Angela lenders -

Dealdonkey had laatst n aanbieding voor mooie puma sneakers. Wist dat m'n broertje ze graag wilde dus mooi dat ik ze met zoveel korting heb kunnen bemachtigen! Service was zoals ik dat van dealdonkey ken; cordaat en vriendelijk.

Cristine la Rue -

Super mooie aviator zonnebrillen besteld bij dealdonkey! Top dat deze aanbieding voorbij kwam want was echt net opzoek naar een nieuwe bril!! Had hem zelfs een dag eerder in huis dan beloofd dus helemaal tevrede over de service!

Krista van Zeist -

Bij dealdonkey mooie luxe sokken gekocht voor m'n man. Voordelige aanbieding hoor dus maar eens niet bij de hema gekocht! Had ze snel in huis! Kon de maat makkelijk ruilen. Fijn

mevrouw Xu -

mooie zomerdekbedden besteld bij dealdonkey. De dag aanbieding gelijk voor het hele gezin besteld! Ik ken het merk, voelen prettig aan. Bestellen ging heel eenvoudig. Erg tevreden!

Johnatan Peeters -

Update op mijn vorige email van 17 juni 2013 betreffende de Nasa Gold Mini pocketveer matras. Na het plaatsen van bovenstaande email op deze site heb ik een email gekregen van 1 van de medewerkers van DealDon key.com, waarin werd medegedeeld, dat ik nog diezelfde dag maandag 17 juni) gebeld zou worden door de eigenaar van de zaak, waar ik de matras besteld had. De eigenaar de Hr. Edward Bosch van Bosch en Bedding, heeft mij uitgelegd, dat de matras,die ik ontvangen had wel degelijk de Nasa Gold Minipocketveer matras was, die ik had besteld. De vermelding op de cover van de matras van 55 kg per M3 betrof volgens zijn zeggen de dichtheid van het Nasaschuim, dat in deze matras verwerkt was.-vergelijkbaar met SG55 De eveneens op deze cover vermeldde garantieperiode van 5 jaar, was volgens hem een fout,omdat de garantieperiode voor deze matras wel degelijk 10 jaar betrof. Ik heb hiervan een bev estiging per email gevraagd, die ik ook in no time toegestuurd kreeg. Al met al eind goed al goed.Jammer, dat de onstane commotie voorkomen had kunnen worden door juiste naam vermelding zoals Synergy Gold inplaats van Nasa Gold, maar dit terzijde. Ik heb eerder 2 zendingen bij DealDonkey.com besteld, die zonder problemen op de afgesproken tijd werden afgeleverd,vandaar dus toch nog 4 sterren. Gegroet, Johnatan Peeters P.S.-Inmiddels 2 nachten naar volle tevredenheid op deze matras geslapen. Volgens mij wel waar voor het geld.

Johnatan Peeters -

Op 13 mei heb ik bij DealDonkey.com een Nasa Gold minipocketveermatras besteld, omdat deze matras een gewicht tot 150 kg zou kunnen dragen. Op de site stond vermeld, dat de levering 2 a 3 weken zou gaan duren. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag een email, dat deze matras tussen 14 en 16 mei geleverd zou gaan worden, hetgeen mijn achterdocht opwekte. Ik heb direct na het lezen van de email gebeld met een van de medewerkers en gezegd, dat ik het uiterst vreemd vond, dat ik nu de matras al toegestuurd zou krijgen en ik beslist geen door anderen geweigerde troep wenste te ontvangen, waarop de medewerker antwoordde,dat hij dat begreep en dat de levering toch 3 weken op zich zou laten wachten. Na verschillende telefoontjes van mijn kant na het verstrijken van de termijn van 3 weken heb ik uiteindelijk afgelopen vrijdag 14 juni een verkeerde matras opgestuurd gekregen, waarschijnlijk de matras, die daarvoor al naar mij toegestuurd zou worden, gezien het stof op de buitenverpakking en de vuiligheid, die er op zat. Dit was een totaal andere matras, dan die ik besteld had. Natuurlijk weer gebeld met een van de medewerkers en het verhaal uitgelegd, waarop gezegd werd, dat hij met de leverancier contact zou opnemen en mij vandaag zou terugbellen. Net als verschillende keren daarvoor werd ik niet teruggebeld. Nu maar afwachten wat deze mensen in hun grote wijsheid gaan besluiten. Ik heb bij mij thuis een matras staan, die maar tot zo,n 100 kg gewicht kan torsen en geen Nasa Gold minipocketveermatras is ,maar een Synergy Gold pocketmatras met 5 jaar garantie, terwijl op de Nasa Gold 10 jaar garantie zit. U mag zelf bepalen of ik hier flink genaaid wordt. Ikzelf denk van wel. Johnatan Peeters.

Mark -

Aanbiedingen zijn altijd nice en cheap! No nonsense website dit, altijd duidelijk en what you see is what you get

Heb je ervaring met Dealdonkey? Laat een recensie achter!

Hoeveel sterren geef je Dealdonkey:


Dealdonkey Brams Paris Spijkerbroek Danny
Meer info
Informatie over:

Wilt u meer weten van Dealdonkey? Bekijk alle informatie op de pagina van deze aanbieder.

Stuur door
6 uur en 51 minuten

Brams Paris Spijkerbroek Danny

Regular fit Pasvorm Rechte pijp, Straight leg Medium taille (Medium Waist) Gemakkelijk te combineren bij elke outfit...
€ 49,95 € 17,95
Bekijk aanbieding

Beoordeling

 • 4/5Aanbiedingen
 • 4/5Scherpe prijzen
 • 4/5Levertijd
 • 4/5Kwaliteit
 • 5/5Klantenservice
© Dagaanbiedingen.nl 2017

Disclaimer: Dagaanbiedingen.nl is niet verantwoordelijk voor prijsfouten.